10e Midwinterhoorn wandeling Zieuwent

Zondag, 3 december
Categorie: Cultuur
Locatie Dorpsstraat 49, Zieuwent, Nederland

Alweer de 10e editie van de midwinterhoornwandeling Zieuwent.

Je mag wel stellen dat het een traditie geworden is om op de 1e adventszondag een wandeling te maken in en rond het Zieuwent. Elk jaar proberen wij een mooie en interessante wandeling uit te zetten door de omgeving van Zieuwent, met aandacht voor natuur, bijzondere uitzichten, en oude tradities. Wij gebruiken hiervoor graag de kerkepaden en wandel/fiets paden in de omgeving. De positieve reacties bewijzen keer op keer dat het ons aardig lukt om onze beloftes waar te maken.
Dit jaar hebben wij 2 route’s van 6 en 12 Km. Beiden uitgepijld, en met een pauze plaats op een bijzondere plek in het buitengebied.

Tijdens de wandeling en op de pauzeplek kun je genieten van de muziek van de midwinterhoorns. Deze worden bespeeld door de leden van de Midwinterhoorngroep Lievelde.

Ook dit jaar weer een bijzonder pauzeplek. Waar eens een oude schuur stond, is nu een mooie, uit oude materialen gebouwde Koffie Skopke, uit de grond opgerezen. Hier even een rustmoment met een drankje en een koekje.

KAARTVERKOOP
In de voorverkoop kost een wandelkaart € 5.- De voorverkoop sluit op zondag 26 november 2023, daarna kost een wandelkaart € 6,50. Op zondag 3 december zijn de kaarten à € 6.50 per stuk ook te koop bij Het Witte Paard.
Kaart bestellen: 06 137 807 59 of email: info@zuwent.nl
Wij wensen een ieder een genoeglijke wandeling